Tort cu cereale

Postat de Violeta 12:08, în categoria | 0 comentarii


Ingrediente:
4 oua
250 grame zahar
50 grame margarina pt. prajituri
100 grame faina
1 kg. branza de vaci grasa (fara zer)
2 plicuri de praf de budinca vanilie
2 zahar vanilat
100 grame amestec de cereale pt. mic dejun
Preparare:
Se bat ouale cu zaharul pana se spumeaza. Adaugam branza si praful de budinca. Impartim compozitia in doua. Intr-o jumatate adaugam cacao. Pe fundul unei tavi de tort punem hartie de copt iar marginile le ungem cu ulei sau unt. Punem pe rand cate o lingura din compozitia alba si una din cea cu cacao pana terminam aluatul. Trecem prin compozitii cu o furculita pentru a obtine un efect marmorat.
Amestecam margarina, zaharul vanilat, faina si cerealele si obtinem un aluat sfaramicios. Acesta se presara peste compozitia din tava. Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 170 grade, se coace 30-40 minute. Dupa oprirea focului mai lasam sa se odihneasca in cuptorul inchis inca 10-15 minute. Scoatem si asezam pe un gratar prajitura pana la racirea completa. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!