Tocanita de fasole cu salam picant

Postat de Violeta 11:58, în categoria | 0 comentarii


Ingrediente:
300 grame fasole boabe
500 grame salam picant
200 grame bacon
400 grame praz
200 grame morcovi
2 cepe medii
4 catei de usturoi
4 rosii
patrunjel verde, cimbru
3 linguri ulei
750 ml supa
sare, piper


Preparare:
Se inmoaie fasolea de seara pana dimineata (10-12 ore). Se curata prazul, morcovii, ceapa, rosiile, usturoiul si se taie rondele. Se calesc in ulei (fara rosii) si se condimenteaza dupa gust. Se scurge fasolea. Adaugam peste legume supa, fasolea, verdeturile (patrunjelul, cimbru) si rosiile. Se adauga baconul si salamul (taiat felii mai groase) si se lasa sa fiarba 40-45 minute la foc mic. Se poate servi cu paine prajita peste care am ras cascaval.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!