Peşte cu legume la cuptor

Postat de Violeta 11:42, în categoria | 0 comentarii


Ingrediente:
3 fileuri de peste mai gras (cu carne alba)
1-2 morcovi
1 ardei gras au gogosar
2 rosii
1 ceapa
2 fire de praz
1 pahar de vin alb sec
coriandru, cuisoare, oregano; nucsoara
ulei masline, sare de mare
Preparare:
Se curata, se spala zarzavatul si se taie in patru bucati fiecare. Se unge o tava sau un vas de yena cu ulei dupa care se aseaza legumele cu putina sare (in afara de rosii, si ardei). Se acopera cu hartie de copt sau capac si se lasa la cuptor pana se inmoaie. Dupa ce legumele s-au patruns scoatem tava, asezam peştele spalat si taiat in bucati mari, peste care punem rosiile felii, ardeiul feliute si vinul. Presaram sare peste carnea de peşte si condimente dupa gust. Mai tinem la cuptor pana carnea este bine coapta. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!