Mancarica chinezeasca

Postat de Violeta 11:16, în categoria | 0 comentarii


Ingrediente:
1, 5 ciuperci champignon
500 grame carne de pui
1 capatana usturoi
1 ceapa
2-3 linguri pasta de rosii
1 legatura patrunjel verde
ulei de masline sau porumb,
rozmarin, boia dulce, sare, piper  


Preparare:
Ciupercile se spala si se taie feliute. Carnea de pui se curata de piele, se desozeaza si se taie cubulete mici. Se pun la prajit ciupercile intr-o lingura de ulei. Dupa ce scade apa lasata de ele se adauga patrunjelul verde tocat si o lingurita boia. Intr-o tigaie adanca sau una tip wok se pune putin ulei (de preferinta de soia) in care se caleste usturoiul taiat felii, rozmarinul si carnea si se lasa pana carnea este fiarta. Adaugam ceapa taiata julien. Se mai lasa pana ce devine usor moale, se pune pasta se rosii, sare si piper dupa gust si se mai lasa 3 minute pe foc mic. Se serveste cu garnitura de orez.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!