Focaccia toscana

Postat de Violeta 14:23, în categoria | 0 comentarii

Ingrediente
400 grame faina
1 l-ta sare
½ cub drojdie
5 linguri ulei
40 grame masline fara samburi
1 ceapa taiata rondele
150 grame cherry
rozmarin, sare


Preparare

Se dizolva in 200 ml apa calduta, drojdia. Se amesteca cu faina, 1 l-ta sare si 2 linguri ulei. Se framanta aluatul si se acopera 30-40 minute. Cand a crescut se inglobeaza maslinele taiate marunt si stoarse putin de apa. Se modeleaza o lipie cu diametrul de 30 cm. Se aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt, se fac mici adancituri, se intepa din loc in loc, se unge cu 3 linguri ulei, punem rosiile taiate in doua si rondelele de ceapa. Se presara sare si se coace la 200 grade timp de 30-35 minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!