Blanchet de pui cu orez

Postat de Violeta 21:46, în categoria | 0 comentarii


Ingrediente:
un piept mediu de pui, dezosat
500 grame amestec legume (la alegere)
2 galbenusuri
4-5 linguri faina
1 lingura unt
suc de lamaie
200 grame orez pentru garnitura


Preparare:
Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare sau vegeta, spumand din cand in cand. Dupa 15 minute adaugam legumele spalate si taiate cubulete. Strecuram compozitia dupa fierberea totala si preparam sosul, din unt, faina, putina supa, sare si piper dupa gust. Lasam sa se ingroase foarte putin, adaugam suc de lamaie (dupa gust) si cele 2 galbenusuri. Taiem carnea in bucatele si le punem in sos. Mai lasam 2 minute preparatul pe foc.
Servim cu garnitura de orez si legumele trase la tava.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!