Piept de curcan umplut cu loboda

Postat de Violeta 11:23, în categoria | 0 comentarii


Ingrediente:
1 pipet de curcan mediu
loboda 4-5 legaturi
100 grame cascaval
2 linguri mustar
1 ou
1 lingura pesmet
ulei, vin alb, sare, piper


Preparare:
Pentru inceput facem umplutura din loboda fiarta si scursa de apa, tocata marunt amestecand oul, pesmetul si 50 grame cascaval ras, sare, piper dupa gust. Curatam pieptul de curcan si il taiem in doua bucati. Fiecare bucata o batem ca pentru snitel, ungem felia cu mustar, punem apoi cascaval ras si loboda. Rulam si legam fiecare bucata si le dam la cuptorul preincalzit, cu putin ulei si vin alb, intr-un vas de yena pentru 40-45 minute la foc mic spre mediu. Dupa ce este gata se serveste cu ciuperci la gratar, cartofi prajiti. Din preparat ies 6 portii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!