Friptura de miel cu susan si legume

Postat de Violeta 11:21, în categoria | 0 comentarii


Ingrediente:
1 pulpa de miel
felii de bacon sau costita
morcov, fasole verde, cartofi, ciuperci
2 linguri miere
sucul de la 2 lamai
sare, piper, rozmarin, cimbru, susan

Preparare:
Spalam bine pulpa de miel, o curatam de pielite si o crestam din loc in loc ca sa o impanam cu usturoi si crengute de cimbru, rozmarin, sare si piper. Stropim carnea cu zeama de lamaie si o punem la cuptor pentru circa o ora cu putina apa. Dupa o ora, scoatem carnea de la cuptor si o ungem cu amestecul de miere, cimbru, rozmarin si apoi presaram deasupra susan.
Adaugam in tava carnea si de jur imprejur asezam cartofii taiati cubulete, ciupercile taiate in felii, asezonam cu sare si piper, punem vinul si dam la cuptor din nou pana este gata. Morcovii taiati pe lung ca niste baghete si fasolea verde le prajim intr-o tigaie atat cat sa se inmoaie putin. Apoi asezam buchetele in feliile de bacon, rulam si prajim in ulei incins. Servim friptura alaturi de legume si bacon. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!