Pui umplut cu ficat si ciuperci

Postat de Violeta 19:56, în categoria | 0 comentarii


Ingrediente:
1 pui mare
100 ml ulei
200 grame ficat de pasare
100 grame ciuperci din conserva
2 oua
70 grame unt
50 grame slanina afumata
500 grame paine
sare. piper, maghiran, patrunjel frunze
1 lingura pasta tomate


Preparare:
Se prajeste slanina taiata bucatele in tigaie, se adauga ficatul si ciupercile si se calesc in continuare. Untul se freaca cu ouale si se adauga painea inmuiata si stoarsa bine. Se adauga condimentele, pasta de tomate si pe  urma ficatul, ciupercile si slanina prajite. Cand este gata umplutura se indeasa in puiul curatat si spalat si se pune la cuptor stropindu-l din cand in cand cu sosul din tava pana este gata. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!