Prajitura rapida

Postat de Violeta 13:08, în categoria | 0 comentarii

Ingrediente:
4 oua
150 grame faina
200 grame unt gras si nesarat
300 grame zahar pudra
150 grame ciocolata neagra
250 g fulgi de ciocolata neagra
1 praf de copt

Preparare:
Se incalzește cuptorul la 180 ° C. Se bat ouale cu zaharul pana la omogenizare completa intr-un bol mare. Se topeste ciocolata cu untul pe bain-marie. Amestecati usor pana cand untul si ciocolata s-au topit, apoi se incorporati in amestecul de oua cu zahar.
Adaugati faina amestecata cu praful de copt si amestecati pana se incorporeaza.totul. La sfarsit adaugati fulgii de ciocolata. Intr-o tava (24 x 32) se pune hartie de copt.
Turnati aluatul in aceasta tava si coaceti timp de 30 -35 minute la foc mediu.. Presarati dupa racire zahar pudra amestecat cu praf de nuca de cocos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!