Supa indoneziana

Postat de Violeta 20:59, în categoria | 0 comentarii


Ingrediente:
2 morcovi
2 catei usturoi
3 cepe
200 grame varza
250 grame carne tocata de vita
1 albus
100 grame taitei chinezesti
2 cm ghimbir
1-2 l supa pui
2 linguri ulei soia
sare, piper, coriandru, sos de soia
1 lingura amidon

Preparare:
Se curata, se spala si se taie felii subtiri legumele in afara de morcovi care se taie betisoare. Se pune ceapa la calit cu usturoiul si ghimbirul si se pune deoparte o lingura din compozitia aceasta. Apoi se adauga morcovii si se mai prajesc 3 minute. Varza se caleste inca cateva minute peste care se adauga supa si se lasa la fiert la foc mic. Se framanta carnea cu ceea ce am luat din amestecul initial (lingura pusa deoparte), amestecam cu sare, albusul de ou, coriandru, piper si putin amidon, formam bilute si le punem in supa care fierbe incet. Dupa ce s-au fiert cam 5 minute adaugam taiteii. Cand este gata adaugam sosul de soia. Daca mai trebuie sare adugam dupa sos, pentru ca acesta este sarat si s-ar putea sa nu mai trebuiasca. Putem servi supa cu ardei iute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!