Piept umplut cu pastrama

Postat de Violeta 08:08, în categoria | 0 comentarii

Ingrediente:
4 piepti de pui dezosati
4 felii subtiri de pastrama (porc sau vita)
50 grame telemea razuita
3 rosii decojite si taiate marunt
1 ceapa rosie
2 catei usturoi
2-3 linguri ulei
25 grame pesmet
Sare, piper

Preparare:
In tigaie puneti 1-2 linguri de ulei lasati la incins si caliti usturoiul pisat, amestecand mereu sa nu se arda. Cand devine auriu adaugati ceapa si rosiile timp de 4-5 minute. Cand in tigaie nu mai exista lichid trageti deoparte si amestecati pesmetul si branza razuita. Condimentati dupa gust. Spalati pieptii de pui, curatati de piele, faceti pe lateral o taietura fara insa a taia pe de-a intregul . In buzunarul format adaugati felia de pastrama si cate o lingura de umplutura din tigaie. Inchideti cu scobitori taietura facuta. Faceti la fel si cu ceilalti piepti. Incingeti o tigaie cu 2 linguri de ulei si prajiti piptii la foc mic pe ambele parti pana devin rumeni. Se poate servi cu piure de cartofi sau legume coapte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!