Crap afumat cu sos

Postat de Violeta 09:18, în categoria | 0 comentarii

Ingrediente:
4 bucati file de crap afumat
200 ml smantana
250 ml lapte
o ceapa mica taiata rondele
150 grame rosii decojite si feliate
5 cepe verzi taiate rondele
sare, piper, 2 frunze dafin,

Preparare:
Asezati fileurile intr-o cratita sau tigaie adanca impreuna cu laptele, dafinul, piperul si ceapa mica. Dupa ce incepe sa fiarba, acoperiti si lasati la foc mic 5 min. Scoateti pestele cu o paleta cu gauri si asezati-l pe un platou pe care il acoperiti ca sa stea cald. Amestecul in care a fiert pestele se lasa pana scade la jumatate 2-3 minute pe foc, apoi amestecati cu smantana si mai fierbeti putin amestecand. Adaugati fileurile in acest sos si presarati deasupra rosiile foliate si ceapa verde taiata rondele. Se poate servi cu piure de cartofi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!