Biscuiti cu migdale

Postat de Violeta 20:31, în categoria | 0 comentarii


Ingrediente:
300 grame unt sau margarina de prajituri
230 grame zahar
1 plic vanilie
300 faina
1 l-ta praf de copt
2 linguri lapte gras
1 lingura rasa smantana
50 grame migdale

Preparare:
In untul topit si racit se adauga zaharul, si vanilia. Se amesteca pana la topire, se adauga faina, praful de copt icorporat apoi laptele si smantana. Obtinem un aluat moale pe care il punem pe un platou de lucru peste care am presarat faina. Se framanta pana devine un aluat pe care il rulam. Il tinem la frigider pentru o ora jumatate. Incingem cuptorul la 180 grade. Scoatem ruloul din frigider il tavalim prin migdalele maruntite, il taiem in felii de 1-2 cm si il asezam in tava  pe hartie de copt. Se coc 10-15 minute. Se lasa la racit pe un gratar de lemn.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!