Ciorba cu carnaciori

Postat de Violeta 00:38, în categoria | 0 comentarii


Ingrediente:
250 grame cartofi rosii
100 grame morcovi
100 grame gulie
70 grame telina proaspata
1 ceapa mica
600 ml supa de legume (facuta din cub de legume)
bors, sare, piper, ulei

Preparare:
Se curata si se taie cubulete legumele. Ceapa se taie marunt si se caleste in 3-4 linguri ulei. Se adauga restul legumelor, se mai calesc 3-4 minute si adaugam supa. Se lasa totul sa fiarba la foc mic pana legumele sunt fierte, adaugam bors dupa gust si mai fierbem 4-5 minute. Separat prajim bucatele de carnaciori taiate de 3-4 cm. in putina grasime sau ulei. Se scot din tigaie si se aseaza in ciorba. Condimentam dupa gust cu sare, piper, patrunjel verde.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
sus!